«Бурштин – це є національна власність. Хто буде бавитися – отримає по руках», - Петро Порошенко

24 Березня 2018, 10:10
2567 Джерело: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко пригрозив бурштинокопачам та тим, хто зазіхає на Волинські ліси.

Про це він заявив 23 березня під час робочого візиту в обласному центрі.

Нагадаємо, у Волинській облдержадміністрації відбулися кадрові зміни. Олександра Савченка призначили новим очільником Волині згідно з наказом глави держави. Він замінить на посаді Володимира Гунчика, - пише Район.Луцьк.

«Волинь дуже близька для мого серця і хочу окремо наголосити, що новий губернатор Олександр Савченко – це професійна, рішуча, патріотична, дуже грамотна людина. Він має завдання підтримати ті всі тенденції, які були започатковані Володимиром Гунчиком, а це – захистити волинський бізнес, забезпечити порядок.

Він очолював дуже важливий департамент у Міністерстві внутрішніх справ, був заступником міністра, є генералом-лейтенантом і заслужено. Я впевнений в тому, що завдання, які я перед ним ставлю, є надзвичайно для нього важливими», – охарактеризував президент Савченка.

Під час робочого візиту Глава держави підняв тему збереження волинських лісів та висловив свої думки стосовно найголовнішої проблеми «бурштинової лихоманки» .

«В області має бути порядок зі всім: з бурштином – це є національна власність. Хто буде бавитися – отримає по руках. І ситуація по землі, по кадастру, збереження волинських лісів. Демонструвати рішучість спільно з правоохоронними органами у боротьбі з корупцією. Об’єднати громаду і суспільство, не давати Волинь зробити вотчиною. Хто спробує – не вийде», – сказав у промові президент.

Президент висловив впевненість у тому, що з цими завданнями справиться новий голова Волинської ОДА.  

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром