Маневицькі першокласники сидітимуть за новими партами в сучасному класі

25 Березня 2018, 11:18
6064

У 2018-2019 навчальному році маневицькі школярі будуть вчитися не тільки за новим стандартом, а й в сучасних класах з новими партами та новим навчальним обладнанням. 

На реалізацію цієї мети спрямовано 2,5 млн. грн.

«Кожен першокласник 2018-2019 навчального року у Маневицькому районі не тільки буде навчатись за новим стандартом, а й зайде в СУЧАСНИЙ КЛАС з новими партами, з новим навчальним обладнанням. І не важливо, чи це велика школа-гімназія, чи невеличка школа у певному селі. 

Над реалізацією цього проекту на сьогодні активно працює відділ освіти Маневицької РДА. Знаю, що дехто скептично сприйме цю інформацію, але 1 вересня всі побачать на скільки реальними є зміни і в цьому напрямі!», - пише голова Маневицької РДА Андрій Линдюк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У відділі освіти з керівниками навчальних закладів району обговорили створення умов щодо забезпечення Нової української школи. 

Як повідомляється на сторінці відділ освіти Маневицької РДА у Facebook, наразі в районі формуються закупівлі, обговорюються облаштування перших класів:

- закупівляю одномісних парт (колір кожна школа обирала за власними уподобаннями), 
- шкафчики для індивідуальних речей кожного учня та навчально-методичного матеріалу ...;
- перелік роздаткового та демонстраційного матеріалів;
- технічного обладнання;
- килимків-пазлів;
- меблів для комунікативних зон.... тощо.

«Створення 7 зон класу НУШ – це мрія кожного закладу освіти... Проте, площі класів далеко не відповідають цим вимогам. Роботи багато, відповідальність - велика, але віримо, що наші першачки у вересні місяці зайдуть в нові класи нової української школи. Це не гасла - це реальність, яка підтверджена фінансами – для цих цілей в районі спрямовано 2,5 мільйона гривень», – зазначають у відділі освіти.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024