У Маневичах започаткують фестиваль «Волинський зорепад»

27 Березня 2018, 16:00
2635

Завдяки співпраці заслуженого діяча мистецтв України Олександра Синютіна з місцевою владою в Маневичах започаткують фестиваль «Волинський зорепад».

Олександр Синютін з року в рік приймає участь разом зі своїми вихованцями у високопрофесійних регіональних, всеукраїнських та міжнародних  фестивалях.

Його життєве кредо – боротися і перемагати. Цьому він і навчає своїх учнів. Вважає, що кожен талановитий дитячий голос  має бути почутий і не лише в рідному селі, районі чи області. Вокальним співом треба ділитися, спів не має кордонів. 

Для Олександра Синютіна під силу все, його бажанню йти вперед може позаздрити кожен. Не раз доводилося бачити і чути, як у сільських глибинках талановитий вчитель знаходить діамантики, відшліфовує і виводить їх  на Велику сцену, - повідомляє прес-служба РДА.

А ще Олександр Володимирович мріє започаткувати у рідному селищі Маневичі міжнародний фестиваль вокального мистецтва для молоді. І сьогодні, побачивши однодумців та відчувши підтримку від районної влади, Олександр Синютін поділився своєю ідеєю з головою райдержадміністрації Андрієм Линдюком та начальником відділу культури Ігорем Дерлюком. 

І вже днями питання проведення фестивалю «Волинський зорепад» обговорили на робочій нараді при голові райдержадміністрації. Мета поставлена, і рішення прийняте – фестивалю бути!  Попередньо сплановано провести його 14-15 липня 2018 року.

Тепер на часі питання підготовки  самого заходу, а це -  дуже багато організаційної та клопіткої поза кулісної роботи. Утворення оргкомітету, запрошення учасників, визначення номінацій, премій, склад журі і багато іншого.

Та побачивши  іскру в очах організаторів, розумієш, що їм все під силу. І так сильно хочеться вірити, що саме цей фестиваль прославить Маневиччину не лише на всю Україну, але і на весь світ!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024