Секрети успіху: Центр зайнятості допоміг маневичанці знайти роботу

30 Березня 2018, 20:20
2201

Завдяки Маневицького районного центру зайнятост маневичанка знайшла роботу.

Здавалося б знайти роботу сьогодні не важко було б лише бажання. Проте в сільській місцевості це зробити практично неможливо, оскільки робочі місця, де задіяні працівники, можна перерахувати, як то кажуть, на пальцях.

Після втрати роботи Наталія Міль звернулась за сприянням у працевлаштування до Маневицького районного центру зайнятості. В результаті тривалого пошуку роботи Наталії Василівні було запропоновано пройти стажування на робочому місці з подальшим працевлаштуванням у підприємця Турик Ольги Якимівни. Адже стажування для роботодавця – це один із способів задовольнити потребу в кадрах, а для безробітного – можливість відновлення своїх трудових навичок.

За період стажування Наталія проявила себе здібним працівником і її відразу оцінив роботодавець та колеги по роботі. Жінка вдало пройшла стажування в результаті отримала постійну роботу.

Варто додати що за 2017 рік за направленням Маневицького центру зайнятості підвищили свою кваліфікацію шляхом стажування безпосередньо на робочому місці 14 безробітних громадян за різними професіями та спеціальностями.

Роботодавці, які вже скористалися даною послугою цілком задоволені та часто користуються такою формою поповнення трудових колективів, оскільки мають можливість підготувати належного фахівця без зайвих матеріальних затрат.

Г. Ліщук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024