Маневицьких підоблікових заохочували до зайнятості

05 Квітня 2018, 12:25
1885

Спеціалісти Маневицького РЦЗ провели семінар  «Через працевлаштування до суспільного визнання».

У вівторок, 3 квітня, провідним юрисконсультом Маневицького районного центру зайнятості Сергієм Гапонюком був проведений інформаційний семінар з особами, засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі на базі Маневицького районного сектору з питань пробації.

Проведення виховної роботи з особами, засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням та залучення їх до зайнятості – один із напрямків співпраці Маневицького районного центру зайнятості та районного сектору кримінально-виконавчої інспекції.

В межах укладеної угоди про співпрацю між кримінально-виконавчою інспекцією та Маневицьким районним центром зайнятості проводиться робота по проведенню спільних заходів спрямованих на інформування громадян засуджених до покарання не пов’язаних з позбавленням волі про основні напрями соціальної політики держави щодо працевлаштування.

Також інформування про стан ринку праці регіону, можливості професійного навчання, перспективи працевлаштування на постійну чи тимчасову роботу. Координації роботи щодо працевлаштування засуджених осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Семінар пройшов під гаслом «Через працевлаштування до суспільного визнання». На ньому провідний юрисконсульт центру зайнятості ознайомив про послуги, які надає служба зайнятості, про наявність вільних робочих місць і вакантних посад в Маневицькому районі та по Україні.

Важливим моментом в проведені таких зустрічей є те, що в таких осіб намагаємося мотивувати бажання до праці.

Після завершення семінару кожен з учасників мав можливість особисто поспілкуватися з провідним юрисконсультом центру зайнятості та отримати індивідуальну консультацію щодо можливості самореалізації в сучасних умовах.


 Сергій Гапонюк, провідний юрисконсульт Маневицького РЦЗ                                                             

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024