6 квітня: яке сьогодні свято, до кого йдемо святкувати

06 Квітня 2018, 09:50
Шевчук Наталія Олександрівна 3110
Шевчук Наталія Олександрівна

6 квітня 1947 року в селі Старий Чорторийськ народився український дипломат, надзвичайний і Повноважний Посол України, народний депутат України 2 скликання - Бутейко Антон Денисович

Також сьогодні на ювілейну сходинку свого життя ступила заступник керівника апарату, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Маневицької РДА – Шевчук Наталія Олександрівна.

Щиро вітаємо ювілярку! Бажаємо Вам, пані Наталіє, невичерпного джерела енергії, натхнення та творчої наснаги. А ще оптимізму та доброї долі, родинного затишку, миру та злагоди. Нехай завжди вдається усе задумане, друзі приносять радість, а колеги підтримують у роботі.

Творчого Вам зростання та реалізації усіх планів, Божого благословення на усі добрі справи та наміри, життєвих гараздів, благополуччя, любові та кохання. І усе це – при міцному здоров’ї та доброму гуморі. Нехай Вас оберігає Господь!

День ангела святкують: Артем (Артемій), Володимир, Захар (Захарій), Степан, Петро, Яків.

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: У православних християн найсумніший день у році - Страсна (Велика) п'ятниця. У Велику п'ятницю Божественна літургія не правиться, натомість читається Євангеліє про Страсті Христові. У середині дня відправляється вечірня з чином виносу плащаниці.

Плащаниця знаходиться в центрі храму до початку недільного пасхального богослужіння. В день Великодня вона знову повертається на Престол вівтаря. Ввечері у Велику п'ятницю в храмах правиться утреня Великої суботи з чином поховання плащаниці.

Православні християни вшановують пам'ять преподобного Захарії, ченця; святителя Артемія (Артемона), єпископа Солунського (Селевкійського); преподобного Захарії, посника Печерського, в Дальніх печерах; преподобного Якова, сповідника.

6 квітня у календарі: День працівника слідчих органів; Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку; Всесвітній день настільного тенісу (пінг-понгу)

Погода: Сьогодні очікується +13..+10 °C, зливовий дощ, помірний вітер. Завтра: +5..+13 °C, без опадів, легкий вітер.

Народний прогноз погоди: 6 квітня відзначається переддень Благовіщення і вшановується пам'ять преподобного Захарії монаха.

У народі цей день називався Похвали Богородиці: «На похвалу Богородиці і пташечка хвалиться першим яєчком». У давнину примітили: якщо ніч на Захарія тепла - весна дружна буде; якщо зійде до цього дня сніг, значить назовсім, якщо ні - пролежить ще тиждень.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024