7 квітня: Християни відзначають Благовіщення Пресвятої Богородиці

07 Квітня 2018, 08:00
4960

Доброго ранку, читачі. На календарі 7 квітня, субота.

Згадайте за філіжанкою кави приємні миті свого життя, запросіть до розмови бажаних людей і сьогоднішній день порадує хорошими враженнями й успішними справами.

Під акомпанемент улюблених мелодій з додаванням солодких нот у ранкове кавування, сприймайте життя як воно є, але й не забувайте про власну участь і можливості його покращення.

Бадьорого ранку й гарного дня!

День ангела святкують: Сава, Тихін (Тихон, Євтихій).

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: У суботу, 7 квітня 2018 року, одне з 12 найбільших церковних свят у році, Благовіщення Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії. В основі свята Благовіщення Пресвятої Богородиці - повідомлення архангела Гавриїла Діві Марії "благої вісті" про народження у неї божественного немовляти, Спасителя роду людського.

У християн східного обряду, православних та греко-католиків, Велика субота. Закінчується Великий піст, який упродовж семи тижнів готував віруючих до гідної зустрічі Великодня, Світлого Христового Воскресіння. Строгий піст.

7 квітня – Всесвітній день здоров’я. 70 років тому набув чинності Статут Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

Погода: Сьогодні очікується +3..+13 °C, без опадів, легкий вітер. Завтра: +7..+17 °C, без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 7 квітня відзначається свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. «На Благовіщення весна зиму поборола», - вважають в народі, хоча відомі і благовіщенські морози. У цей день відбувається третя зустріч весни.

Якщо 7 квітня вітер, іній і туман - до неврожайного року. Якщо сніг на дахах є, так буде він ще через місяць у полі. Якщо Благовіщення холодне - слід чекати сорок ранкових морозів.

На Благовіщення гроза - до теплого літа. Небо безхмарне, сонце яскраве - бути літу грозовому; відлига - багато морозів попереду. Якщо на Благовіщення ніч тепла - весна рання буде. Для рибалок це хороший день - на Благовіщення риба добре клює.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024