Маневичі: Для галузі культури придбали автобус

10 Квітня 2018, 16:30
5071

Завдяки Маневицькій РДА та районній раді для галузі культури придбали автобус.

Питання щодо придбання сучасного та багатомісного автобуса для галузі культури Маневицької РДА з метою покращення її роботи особливо гостро стояло упродовж останніх років. 

Наявний транспортний засіб вже давно відслужив встановлений термін та не задовольняв потреби галузі культури району у повній мірі.

Як відомо, культпрацівники постійно беруть участь в обласних та Всеукраїнських співочих конкурсах, їздять навіть у сусідню Білорусь. Часто-густо доводилося винаймати транспорт, адже вирушати в дорогу на своєму було небезпечно. Тому така подія, як придбання автобуса - це довгоочікувана мить.

За словами начальника відділу культури РДА Ігоря Дерлюка, підбір автобуса продовжувався тривалий термін, цього вимагала встановлена процедура державних закупівель. Три рази оголошувався тендер. Головною причиною того, що торги не відбувалися, ставали неналежним чином оформленні документи учасників. За третім разом участь взяли дві фірми. Одна із них пропонувала автобус Еталон, але він не відповідав заявленим вимогам. Отож вибір системи впав на  Автобус Сетра С 309 за ціною 810 тис. грн на 35 місць. 

«Довгоочікувана мить – передачі ключів та техпаспорту на придбаний автобус для відділу культури райдержадміністрації! Нарешті ми отримали комфортабельний автобус, який придбано через систему публічних закупівель за кошти державного та районного бюджетів.

Це дасть змогу творчим колективам району брати участь у ще більшій кількості різноманітних фестивалів, конкурсів та концертів у всіх куточках України. Отож, із подарунком нас усіх і до роботи!», - пишуть задоволені працівники культури на сайті Viddil Kultury Manevychi.





 

Коментарі
11 Квітня 2018, 01:38
Старець!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024