12 квітня: Україна відзначає день скаутів

12 Квітня 2018, 07:05
2724

Доброго ранку, читачі. Сьогодні четвер, 12 квітня. Хороший старт нового дня неодмінно включає активне налаштування на позитив за чашечкою свіжозвареної кави.

Нехай усі справи вирішуються з легкістю, а гармонійне оточення надихає на корисні звершення. Пам’ятайте, що успіх там, де ви, якщо не будете сидіти склавши руки.

Приємного прокидання і гарного дня!

День ангела святкують:  Іван, Захар, Зосим, Софрон.

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

12 квітня: Всесвітній день авіації і космонавтики, День працівникiв ракетно-космічної галузі України та День скаута в Україні.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять пророка Іоада (Х ст. до Р.Х.); преподобного Іоана, безмовника; преподобного Зосими, єпископа Сиракузького.

Погода: Сьогодні очікується +11..+21 °C, без опадів, помірний вітер. Завтра: +13..+22 °C, без опадів, помірний вітер.

Народний прогноз погоди: 12 квітня вшановується пам'ять преподобного Івана Ліствичника. 12 квітня в давнину спостерігали за птахами: якщо дикі качки прилітали жирні - весна буде холодною і довгою; а якщо раптово закінчувалась тяга вальдшнепів - слід чекати скорого похолодання чи снігу. У цей час лопаються бруньки у клена. 

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром