У Маневичах встановили еко-зупинку

12 Квітня 2018, 10:25
2214

Волинські лісівники встановили три еко-зупинки.

Одну автобусну зупинку лісівники ДП «Любомльський лісгосп» встановили у селищі Головне, що на Любомльщині, – повідомили у прес-службі волинських лісівників.

«Споруди на цій зупинці ніколи не було, стояла лише лавка. Людей збиралось тут завжди багато. У негоду – дощ чи сніг – чекати на автобус було дуже незручно. Тепер затишний дерев’яний будиночок захищатиме від будь-яких погодних умов, і у спеку можна сховатись від сонця», – каже лісничий Головненського лісництва Сергій Бліндарук.

«Таку ж автобусну зупинку плануємо облаштувати у селі Замлиння. Обидві споруди майстрували столяри держлісгоспу», – розповів головний лісничий Василь Романюк.

Ще одну зупинку громадського транспорту працівники «Маневицького лісгоспу» встановили при виїзді селища Маневичі (поблизу Маневицького професійного училища), друга зупинка уже в процесі завершення розміщена в селі Карасин (по вул. Центральній).

Нагадаємо: ще з лютого з ініціативи начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка у кожному районі нашої області реалізовуються подібні соціальні проекти – облаштовуються зупинки в еко-стилі.

Лісівники не полишають надії на те, що громадяни не будуть забувати про елементарні людські якості й своїми діями не зашкодять нововстановленим спорудам.




Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024