13 квітня: якщо птахи після прильоту довго не щебечуть - на холод

13 Квітня 2018, 10:40
4968

Доброго дня, шановні читачі. Нехай вам буде тепло і затишно на початку нового дня разом з дорогими людьми поруч. Пам’ятайте, що світ навколо – такий, яким ми його хочемо бачити. Тож нехай у вашому сприйнятті буде якомога більше яскравих барв і незабутніх вражень.

Гарної п’ятниці і феєричних вихідних!

День ангела святкують: Анна (Ганна), Веніамін, Власій (Влас), Іван, Інокентій, Йосип, Яків

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять священномученика Іпатiя, єпископа Гангрського; преподобного Іпатiя, цiлителя Печерського, в Дальнiх печерах; преподобного Аполлонія Єгипетського; святителя Іони, митрополита Київського i всiєї Руси, чудотворця.

Погода: Сьогодні очікується +12..+22 °C, без опадів, помірний вітер. Завтра: +13..+20 °C, сильний зливовий дощ, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: Церква відзначає день святого Іони, святителя Інокентія і преподобного Іпатія. У народі Іпатій вшановується як помічник при безплідді. Наші пращури продовжували спостерігати за перелітними птахами і робити висновки про майбутню погоду. Якщо перелітні птахи хохляться, то хорошої погоди не чекай; після прильоту довго не щебечуть - на холод; раптово замовкли - до грози.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024