14 квітня: Якщо ніч ясна і тече тепла вода, то літо буде тепле і сухе

14 Квітня 2018, 09:00
6228

Доброго ранку, читачі. На календарі 14 квітня, субота. Прокидайтеся в доброму гуморі й налаштовуйте себе на вдалий початок нового дня.

Нехай усе, чим сьогодні будете займатися, матиме швидке успішне завершення. Насолоджуйтеся улюбленою кавою вранці й примножуйте добро навколо себе. Гарного дня та вдалих вихідних!

День ангела святкують: Абрам, Іван, Макар, Марія, Сергій, Юхим.

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква 14 квітня вшановує пам'ять преподобної Марiї Єгипетської. Також їй присвячується утреня четверга, яка звершується у середу ввечері на п’ятому тижні Великого посту. Цю особливу службу прийнято називати Стояння Марії Єгипетської, або Маріїно стояння.

Ця утреня втішає стражденних і разом з тим спонукає віруючих продовжувати подвиг посту і покаяння блудниці, яка 47 років провела в пустелі в постійних молитвах, без їжі та води.

Погода: Сьогодні очікується +13..+22 °C, без опадів, слабкий вітер. Завтра: +13..+23 °C, без опадів, легкий вітер.

Народний прогноз погоди: 14 квітня відзначається день пам'яті Марії Єгипетської. У народі святу називали Марія Запали Сніг, Марія - заграй ярки, Марія - пусті щі.

Щоб дізнатись про літо, спостерігали за нічним небом: якщо ніч ясна і тече тепла вода, то літо буде тепле і сухе. У цей час розпускається бузок, вилізають лісові мурашки.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024