У Маневицькому Будинку культури відбувся концерт за участю художніх колективів району

21 Квітня 2018, 11:18
3632

Днями в районному Будинку культури відбувся концерт за участю художніх колективів району, які захищали своє високе звання «народний аматорський (зразковий) колектив». Також цього дня дитячий танцювальний колектив «Зернятко» виборював звання «зразковий».

Про це йдеться на сторінці Відділу культури Маневич у соціальній мережі Facebook.

Виконавську майстерність колективів оцінювала атестаційна комісія, до складу якої увійшли спеціалісти різних жанрів обласного науково-методичного центру культури, а саме: Вікторія Лопанова - завідуюча відділу аматорського мистецтва та народної творчості, Надія Смирнова – провідний методист музичного та вокально-хорового жанру, Ірина Хмілевська – фольклорист, провідний методист з народної творчості, заслужений діяч мистецтв України, Сергій Бень – провідний методист з вокально-хорового жанру, лауреат обласної премії ім. В. Хурсенка та Любов Рожнова – директор Волинського науково-методичного центру культури.

Колективи районного Будинку культури продемонстрували свої найкращі вокальні, хореографічні та інструментальні твори.

«Щиро дякую керівникам колективів та всім артистам за наполегливу і плідну працю! Вкотре переконався, що в Маневицькому районі надзвичайно талановиті люди, які ніколи не зупиняються у творчих пошуках!», - прокоментував чудовий концерт начальник відділу культури Маневицької РДА Ігор Дерлюк.

Глядачі та гості справді залишились задоволеними і гучними оплесками дякували артистам за хороший настрій та приємні емоції.

1

1

1

2

1

1



1

1

1

1




 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром