Маневицький РЦЗ: налагоджено співпрацю з польським підприємством «POLKOGROUP»

04 Травня 2018, 17:00
2277

Днями, з метою розширення співпраці, фахівці Маневицького РЦЗ зустрілися з керівником польського підприємства «POLKOGROUP» Іриною Мартинюк.

Інвестиційне підприємство «POLKOGROUP» знаходиться у селищі Маневичі. Підприємство спеціалізується на переробці ягід та грибів, а також організовує підтримку дрібних виробників, власників особистих селянських господарств, надаючи консультаційні та дорадчі послуги щодо вирощування малини.

Провідний фахівець з питань зайнятості Анюта Зеленко розповіла про весь спектр адресних соціальних послуг, які надає служба зайнятості роботодавцям та про стан ринку праці Маневиччини. Також обговорено питання, які часто виникають у суб’єктів господарської діяльності при укомплектуванні штату працівників, шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Маневицького РЦЗ Олена Масюк презентувала нові послуги, які надає служба зайнятості своїм клієнтам, такі як: «Онлайн-співбесіди», «Відео-резюме» та «Відео-вакансії».

Керівник підприємства Ірина Мартинюк презентувала підприємство, а також більш детально розповіла про вимоги до працівників та умови праці, зазначивши, що наразі підприємство «POLKOGROUP» модернізується, оскільки фірма зацікавлена у розширенні потужностей. Відтак, підприємство планує збільшити кількість штатних працівників. На сьогоднішній день підприємство потребує вантажників, слюсарів, водіїв автотранспортних засобів, карщиків, лаборантів та підсобних працівників.

Результатом зустрічі стала  домовлено про подальшу співпрацю між центром зайнятості та роботодавцем щодо забезпечення та підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нинішніх і перспективних потреб підприємства.

Анюта Зеленко, Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Маневицького РЦЗ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024