На Маневиччині шукатимуть земельні ділянки для учасників АТО

06 Травня 2018, 10:30
2494

На Волині працюватиме робоча група з питань забезпечення учасників АТО земельними ділянками для індивідуального будівництва у Маневицькому районі.

Про це пише Конкурент посилаючись на розпорядження голови Волинської ОДА.

У документі сказано, що робоча група вивчатиме та розглядатиме питання щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою для відведення земельних ділянок шляхом зміни їх цільового призначення із земель лісогосподарського призначення в землі житлової громадської забудови та вилучення земельних ділянок із постійного користування державного підприємства «Маневицьке лісове господарство» з передачею в комунальну власність територіальної громади смт. Маневичі для подальшого надання у власність та користування учасникам АТО та членам їх сімей.

Очолить групу – заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук. До її складу увійдуть: директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко, в.о. начальника відділу з питань земельних відносин ОДА Наталія Грицаюк, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко, голова Маневицької РДА Андрій Линдюк, перший заступник начальника головного управління Держгеокадастру у Волинській області Анатолій Поляков, начальник юридичного управління ОДА Віталій Потапенко та начальник управління містобудування та архітектури ОДА Микола Томчук.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39