13 травня: яке сьогодні свято, до кого йдемо святкувати

13 Травня 2018, 08:30
1897

Доброго ранку, читачі!  У неділю, 13 травня 2018 року, в Україні відзначають День Матері. Не забудьте привітати своїх мам, мамусь, матусь!

Бадьоріться улюбленою ранковою кавою і не впускайте погані думки до своєї оселі. Насолоджуйтеся тим, що є навколо, додавайте до нього власну усмішку, й обов’язково отримаєте позитив у відповідь. Хорошого вам ранку і гарного настрою у недільний день! 

День ангела святкують: Василь, Гнат (Ігнат), Єфрем, Клим (Климент), Максим (Максиміліан), Микита, Яків.

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять святого апостола Якова, брата святителя Іоана Богослова.

Погода: Сьогодні очікується +21..+17 °C, переважно без опадів, помірний вітер. Завтра: +12..+18 °C, зливовий дощ, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 13 травня відзначається день пам'яті апостола Якова Заведієва.

Наші пращури спостерігали за вечором і ніччю на Якова: теплий вечір і зоряна ніч пророкували грозове і тепле урожайне літо. На погоже літо вказував і ясний схід сонця.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024