Маневиччина: багатодітним матерям району присвоїли почесне звання «Мати – героїня»

14 Травня 2018, 16:00
4107

Чотирнадцять маневичанок отримали Почесне звання Мати-героїня в Будинку культури, що в райцентрі. 

Про це повідомляється на сторінці Маневицької РДА.

Мама... Це - найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Де б ми не були,  щоб не робили, куди б не закинула нас доля,  і що б з нами не трапилося, ми знаємо, що материнське серце все відчуває - про все знає. Немає в цілому світі святішої і кращої «професії», ніж материнство.

З нагоди Дня матері в районному Будинку культури відбулися урочистості. Голова райдержадміністрації Андрій Линдюк та голова районної ради Анатолій Мельник привітали жінок району із цим величним святом. Зокрема, голова райдержадміністрації Андрій Линдюк, звертаючись до присутніх у залі, сказав:

Дорогі матері, я хочу вам побажати, щоб на ваших очах ніколи не було смутку, повірте, ми радіємо тоді, коли бачимо вас усміхненими і щасливими; щоб ви мали змогу сказати: я здорова; щоб ваші діти вас ніколи не розчаровували. Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. Турбота про вас має стати нашим обов’язком та справою честі.

Керівники району на виконання указу Президента України «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»  від 7 грудня 2017 року № 409/2017 вручили почесне звання «Мати – героїня» багатодітним матерям району:

Марчук Ніні Іванівні із с. Куликовиичі, Васюхник Валентині Василівні, Горбач Наталії Григорівні, Сахарук Оксані Володимирівні із с.Старосілля, Кравчук Наталії Вікторівнї із с. Годомичі, Кузьмич Тетяні Іванівні та Марчук Галині Василівні із с.Рудники, Світач Валентині Юріївні із с.Погулянка, Сидорчук Нелі Степанівні із с.Гораймівка, Вацик Оксані Степанівні із с.Бережниця, Косько Тетяні Іванівні із с. Череваха, Романік Наталії Миколаївні із с. Прилісне, Колбун Тетяні Федорівні із с. Вовчицьк, Пилипчук Світлані Степанівні із с. Набруска.

Святкового настрою додали присутнім у залі концертні номери у виконанні артистів районного Будинку культури, вихованців районного центру творчості дітей та юнацтва та Маневицької дитячої музичної школи

Коментарі
16 Травня 2018, 12:38
А чому саме цим матерям? Моя мама народила та виховала 5 дітей, взяла на опікунство від своєї сестри 2 дітей та сестру? Чому вона не може бути мать героїня?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024