20 травня: День народження святкує начальник управління Державного казначейства у маневицькому районі

20 Травня 2018, 08:00
Дарчук Лариса Йосипівна 2950
Дарчук Лариса Йосипівна

20 травня: День народження святкує начальник управління Державного казначейства у маневицькому районі – Дарчук Лариса Йосипівна.

Хай будуть з вами здоров'я та сила, хай доля буде ласкава і щира! Щоб ніколи не знали ви втоми! Хай мир і злагода будуть у домі, хай Господь дарує надію й тепло, на довгі літа, на щастя й добро!

Бажаємо міцного здоров’я, теплих усмішок від всіх хто вас оточує, спокою на душі та серці, радості та удачі, а ще – доброї долі та Божого благословіння!

День Ангела святкують: Антон, Давид, Іван, Ілля, Йосип, Михайло, Степан.

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Погода: Сьогодні очікується +10°..+18°, безхмарним небо буде лише вранці, день та вечір очікуються похмурими. Без опадів.

Народний прогноз погоди: 20 травня день пам’яті преподобного Іоанна Зедазнійського, мученика Фалалея і преподобного Ніла Сорського. Погоду в цей день визначає місяць: якщо він ріжками донизу - на тепло, а якщо червоний - на дощ. Якщо під час заходу сонячний диск був більше звичного і більш червоним, наступного дня можна очікувати вітряної погоди без дощу.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром