Маневицький відділ культури: відбулася виїзна районна нарада

25 Травня 2018, 10:00
3815 Джерело: Маневицький відділ культури

Виїзна районна нарада директорів яка відбулася 24 травня 2018 року, зібрала художніх керівників сільських будинків культури та завідувачів сільських клубів.

Даний захід проходив на базі Троянівського сільського будинку культури.

Про це повідомив відділ культури райдержадміністрації на своїй сторінці у Facebook.

Із вітальним словом до учасників наради звернувся Троянівський сільський голова Микола Ясюк та коротко розповів про культурно-туристичний потенціал своєї громади. Проводив нараду начальник відділу культури Маневицької райдержадміністрації Ігор Дерлюк, який у своєму виступі виклав основні вимоги до роботи працівників щодо дотримання трудової та виконавської дисципліни, проведення культурно-масових заходів та дотримання належного благоустрою біля клубних закладів.

Також було обговорено питання підготовки та проведення 2 районного фольклорного фестивалю «Поліський водограй» у вересні 2018 року та забезпечення клубних закладів району музичною апаратурою.

Про культурно-дозвільну діяльність клубних закладів Троянівської сільської ради інформували директор Троянівського сільського будинку культури Марія Варшавська, завідувач Бережницького сільського клубу Олена Юнчик та завідувач Черського сільського клубу Галина Сидорук.

Учасники наради мали змогу безпосередньо на сцені побачити готовність народного аматорського фольклорного ансамблю «Гуляночка» Троянівського сільського будинку культури до проведення переатестації на підтвердження звання «народний» колектив. Також за сприяння сільського голови Миколи Ясюка усі бажаючі змогли спробувати власні сили у плаванні на байдарці.








Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024