Районний центр соціальних служб та Маневицьке бюро правової допомоги їздили в Оконськ

14 Червня 2018, 10:13
3417

Відбувся спільний виїзд працівників Маневицького районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, відділу «Маневицьке бюро правової допомоги» та Маневицького районного сектору з питань пробації по сім`ях Оконської сільської ради 13 червня 2018 року.

Про це повідомляє центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Метою проведення даної поїздки стали профілактичні роботи та проведення перевірок цільового використання державної допомоги при народженні дитини.

В ході роботи були відвідані сім`ї в складних життєвих обставинах та проведено перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини. В ході здійснення профілактичної роботи перевірено умови проживання дітей, надано консультації з питань формування усвідомленого батьківства, виховання дітей без насильства, ведення здорового способу життя та поліпшення взаємин з оточуючим  соціальним середовищем.

На території сільської ради були розміщені інформаційно-довідкові листки про розвиток сімейних форм виховання в Україні та проведена інформаційна кампанія з пошуку кандидатів в прийомні батьки та батьки-вихователі.


Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024