У Шацьку відбувся обласний зліт учнівських лісництв Волині

06 Липня 2018, 07:30
Відбувся Обласний зліт учнівських лісництв Волині 3234
Відбувся Обласний зліт учнівських лісництв Волині

Завершився 50 обласний зліт учнівських лісництв Волинської області який проводився у Шацькому лісовому коледжі.

У програмі – презентації учнівських лісництв та виставкових природничих куточків, захист наукових робіт і змагання на краще знання у сфері ведення лісового господарства, конкурси, екскурсії до музеїв фауни й історії Шацького лісового коледжу, рекреаційних пунктів ДП «Шацьке УДЛГ» та до озера Світязь.

Незважаючи на певні екстремальні ситуації, з п'ятьох учнівських лісництв району, Маневицького, Колківського, Старочорторийського, Четвертнянського та Городоцького маємо три переможця.

Третє місце Маневицьке, друге Колківське та перше Городоцьке лісництво.

«Вітаю щиро усіх! Висловлюю щиру подяку керівникам учнівських лісництв, найкращим вихованцям та шефам, як працівникам, так і директорам Маневицького, Колківського, Поліського, Городоцького лісгоспів за надану можливість творити, досліджувати та працювати. Особлива подяка Радіону Володимиру та Яцині Андрію, директорам лісгоспів за співпрацю, Остапчук Ірині, Пащуку Віталію (Маневицький лісгосп), Ольховик Аллі та Іщику Анатолію (Поліський лісгосп) за допомогу та підтримку. Дякую відділу освіти в особі начальника Валентини Книш за можливість представити достойно район. За методичну допомогу висловлюю подяку Мізюку Миколі. Горджуся Юлею Оксенюк та Софією Балюк (Маневичі), Іванною Лотвин, Мартою Шкабурою та Сашком Вейною (Старий Чорторийськ), Вікою Калуш, Настею Островською, Давидом Касперським (Колки) і їх керівниками Ольгою Медведюк, Ольгою Вейною та Наталкою Калуш. Творчості вам, натхнення і нових перемог! Працюємо далі», ‒ прокоментувала директор Маневицького центру творчості дітей та юнацтва Валентина Ковальчук.

Район.Маневичі пропонує вам до перегляду фотозвіт з даного заходу.















Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024