Пісні, танці та нагороди: як відсвяткували День села у Галузії

13 Липня 2018, 17:00
У Галузії відсвяткували День села 5550
У Галузії відсвяткували День села

На свято Первоверховних апостолів Петра і Павла 12 липня село Галузія відсвяткувало свою 441 річницю.

Радісно зустрічали гостей села галузійці та запрошували на святковий концерт, що проходив  у місцевому клубі. Про це пишуть на сайті Прилісненської громади.

Ведучі Ірина Мельник та Оксана Снітко урочисто оголосили про початок свята. Концерт розпочався піснею «Село моє» у виконанні юної Ангеліни Шмигельської.

Ведучі заходу
Ведучі заходу

Гості свята
Гості свята

Гості свята
Гості свята

Староста Іван Шпак привітав односельчан зі святом і розповів про проблеми та перспективи Галузії. Найактивнішим жителям села  староста вручив грамоти Прилісненського сільського голови. Теплими словами вітали на святі найстарішого жителя села – Степана Євпака та наймолодшу жительку – одномісячну Богданку Грицюк. Відзначили цінним подарунком в номінації «Золоті руки» Анатолія Білова. За активну участь у житті села нагородили фольклорний гурт «Берегиня», який зберігає дорогоцінну спадщину усної народної творчості.

Староста Іван Шпак вітає жителів села
Староста Іван Шпак вітає жителів села



Згадали на святі й односельчан, що боронять нашу Батьківщину на Сході України. Євпак Іванна розчулила глядачів літературно-музичною композицією «Жінко, чого ти плачеш?». Піснею «Сорочка- вишиванка»  привітала зі святом односельчан Вікторія Іщик

Дует Ярини Дерчун та Яни Янчишиної з піснею «Райдуга» додав святкового настрою усім присутнім.  Також музичні вітання дарували глядачам місцевий фольклорний гурт «Берегиня», вихованці із дитячого садочку «Колобок», дует Яни Шпак та Дарини Кульчицької, веселощів додали гумористичні сценки та танцювальні номери в виконанні учнів і випускників місцевої школи.  Ірина Мельник завершила свято піснею «України – це ми».






 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024