Шукали бурштин, а знайшли дошки: у Рудниках, після перевірки спецпризначенців, дідусь потрапив у лікарню

13 Липня 2018, 20:00
Фото ілюстративне 5468 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

До 85-річного жителя села Рудники Миколи Камця навідалися співробітники поліції разом з Кордом.

У діда в хаті шукали бурштин, але натомість виявили і вилучили дошки та деревообробний станок. Після такої спецоперації старенький потрапив до лікарні, а його, діти, відзначимо їх у діда Миколи аж 11, найняли адвоката, – про це пишуть Волинські новини із посиланням на «Аверс».

«На свято Петра і Павла до родини Камець завітало з десяток правоохоронців. На подвірї озброєні КОРДівці, слідчі та вся величезна родина. Брати, сестри, невістки, онуки та жителі села. У Миколи Камця 11 дітей. І більшість зараз тут, бо ж їхнього діда і тепер вже брата не залишають у спокої правоохоронці. Це вже третій візит і другий обшук за кілька місяців. На 9-те травня у ветерана війни діда Миколи шукали бурштин, але знайшли дошки, які й вилучили», – йдеться у сюжеті.

Замість бурштину знайшли дошки на хату, до слова, вилучене дерево, суд постановив повернути пенсіонеру.

«Поліцейські вперто не хочуть цього робити та відкривають ще одне провадження. І якщо перший раз діда підозрювали в тому, що він копає бурштин, то тепер йому інкримінують підробку документів на вилучену дошку. Деревину ще раз арештували, але суд вдруге зняв арешт. А поліція втретє завітала до села Рудники вже у хату сина пенсіонера. Шукають оригінали документів на вилучену дошку, які, до слова, знаходяться у адвоката», – розповідають у сюжеті телеканалу.

Сини діда Миколи кажуть, поліцейські заїлися з ними, за те, що вони вимагають повернути дошки, які правоохоронці, на їхню думку, продали, а також стверджують, що стражі закону вимагали у них 5 тисяч доларів за те, щоб лишити їхню родину у спокої.

Детальніше можна переглянути у відеосюжеті.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024