Маневицьких ліцеїстів ознайомили з роботою державного підприємства «Маневицьке лісове господарство»

18 Червня 2018, 18:17
Учні Маневицького професійного ліцею відвідали ДП «Маневицьке лісове господарство» 2767
Учні Маневицького професійного ліцею відвідали ДП «Маневицьке лісове господарство»

У рамках проекту євроклубу «Euroway» «Як рух України до Європейського Союзу змінює Маневицький район і його жителів» 6 червня 2018 року учні Маневицького професійного ліцею відвідали ДП «Маневицьке лісове господарство».

Про це повідомили на сторінці навчального закладу у Facebook.

Євроклубівці побували на консервному цеху, де виготовляється широкий асортимент напоїв із натуральними ароматизаторами, екстрактом шипшини та цілющими травами, побачили відновлену роботу цеху хвойного екстракту та те як у відремонтованій теплиці вирощують декоративний посадковий матеріал, плантації малини, лохини, квіти та овочі для потреб власної їдальні. 

Помітним стало те, що адміністрація підприємства активно працює над створенням на кожному робочому місці безпечних умов праці.

Працівники підприємства забезпечені спецодягом та засобами захисту відповідно до галузевих норм. Для потреб працюючих обладнані санітарно-побутові приміщення, проводиться робота із забезпечення лісозаготівельних бригад будиночками для обігріву і прийому їжі.

Благоустрій та упорядкована територія лісгоспу вразили учнів своєю чистотою та креативним дизайном. 
На завершення екскурсії, в їдальні лісгоспу «Ялинка» учні смакували березовим соком, який подарували працівники підприємства та ділилися враженням від гарно проведеного часу.



























Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024