На Маневиччині завершили перший день змаганнь зі спортивного орієнтування «Волинська осінь». ФОТО

31 Жовтня 2018, 11:20
На Маневиччині завершили обласні змагання зі спортивного орієнтування «Волинська осінь» 1958 Джерело: Валентина Ковальчук
На Маневиччині завершили обласні змагання зі спортивного орієнтування «Волинська осінь»

У Маневицькому районі завершили перший день XVІІІ обласних відкритих змагань зі спортивного орієнтування «Волинська осінь».

В заході прийняли участь майже 300 учасників із 11 територій області. Всі спортсмени здолали дистанції. У командному заліку переможцями стала команда зі Старовижівчького району, друге місце посіли господарі – збірна команда Маневицького району (спортсмени з селища Маневичі, Колки, сіл Старосілля, Чорниж, Розничі, Кукли та Череваха), третє місце зайняла команда з міста Ковель.

«Вітаю всіх із перемогами і бажаю нових досягнень та злетів! Щиро дякую тренерам Миколі Мізюку, Мирославі Шишолік, Валентині Куприянчик, Василю Ткаченку, Петру Ковальчуку, Віктору Федорчуку, Анатолію Зінькову та Сергію Кушніру за підготовку спортсменів! Висловлюю щиру вдячність організаторам – колективу Центру туризму сторту та екскурсій і всій суддівській колегії за професійну роботу і за залучення молоді до активного способу життя. Ще раз переконалась, що єдиною командою можна мати хороший результат! Дякую Валентині Книш, начальнику відділу освіти та Андрію Линдюку, голові Маневицької РДА за надану можливість і допомогу в проведенні та участі в даних змаганнях. Рух – це здоров`я! Спортивне орієнтування і туризм-здоровий спосіб життя!» – зазначила директорка Маневицького ЦТДЮ Валентина Ковальчук.

 





























Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром