У Колках провели турнір з футзалу пам’яті полеглих в зоні АТО

12 Березня 2019, 11:12
У Колках провели турнір з футзалу пам’яті полеглих в зоні АТО 2568
У Колках провели турнір з футзалу пам’яті полеглих в зоні АТО

У спортзалі опорного закладу навчально-виховного комплексу «Колківська загальноосвітня школа 1-3 ступенів-ліцей» організували турнір з футзалу на перехідний кубок пам’яті полеглих в зоні АТО Леоніда Полінкевича та Андрія Сохацького.

Перед присутніми виступив учасник антитерористичної операції Андрій Сидорук. До виступів долучилася також заступниця селищного голови Тетяна Бобік та директор ОЗНВК Колківської школи-ліцей Віталій Котеленець. Вони привітали учасників змагань, побажали всім присутнім здоров’я та добробуту в їхніх родинах, а ще – перемоги командам, – повідомляють на сайті громади.

Турнір провели серед шести команд сіл Годомичі, Боровичі, Рудники, Ситниця та селища Колки (дві команди). У підсумку перше місце здобула команда Колківського ВПУ, яка отримала перехідний кубок. Друге місце виборола команда села Годомичі, третє місце посіли футболісти ОЗНВК «Колківська ЗОШ 1-3 ступенів-ліцей». Команди-призерів змагань нагородили медалями, кубками та грамотами, які надали у Колківській селищній раді.


























Читайте також: Маневичани взяли участь у відкритому турнірі з гандболу «Кришталевий м'яч».

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024