На Маневиччині розпочинає діяльність новий інвестор

22 Жовтня 2018, 10:50
4941

Інвестор з Рівненщини – Петро Троцький, має намір вкласти кошти в розвиток територій Маневицького району.

Директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко організував робочу поїздку у Маневицький район з метою залучення облогуючих земель у сільськогосподарське виробництво. Інвестор зацікавлений в оренді земель поліських територій для вирощування сільсьгосподарських культур, – повідомляє департамент агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Петро Троцький довгий період часу вивчав специфіку господарювання на поліських територіях та має відповідний досвід. Зокрема, в Зарічненському районі Рівненщини агропідприємство дало «нове життя» поліським землям, відновили меліоративні канали, наповнюють місцеві бюджети, справно розраховуються з пайовиками та беруть участь у соціальному житті територій.

Планують укладати соціальні договори з сільськими головами та старостами, згідно яких щороку підприємство буде спрямовувати від 50 до 100 тисяч гривень на соціальні потреби місцевих жителів.

Юрій Горбенко і Петро Троцький зустрілися з керівництвом Маневицького району – головою райдержадміністрації Андрієм Линдюком, головою районної ради Анатолієм Мельником та представниками Управління регіонального розвитку Олександром Туриком і Миколою Пацаманюком.

Вислухавши потенційного інвестора, Андрій Линдюк на карті району продемонстрував вільні для оренди земельні ділянки.

1
Андрій Линдюк демонструє вільні для оренди земельні ділянки району
Андрій Линдюк демонструє вільні для оренди земельні ділянки району

Наприкінці робочої зустрічі обидві сторони висловили зацікавленість у подальшій співпраці та домовилися про наступну зустріч, під час якої узгодять юридичні питання щоб приступити до освоєння територій.

Під час зустрічи з керівництвом Маневицького району
Під час зустрічи з керівництвом Маневицького району

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024