Рецепт свинячих рулетиків від програміста. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

23 Квітня 2020, 17:38
Свинячі рулетики 4097
Свинячі рулетики

Програміст з Маневиччини Ростислав Гук дуже часто подорожує по Україні та під час своїх відряджень сам готує різноманітні страви, тому для Район.Маневичі він поділився рецептом приготування свинячих рулетиків.

Кулінарією Ростислав цікавився з дитинства, адже в сім'ї готують мама і старша сестра. З часом почав більше приділяти уваги подробицям приготування тих чи інших страв, «експериментував» для друзів, від чого останні чим далі тим більше були у захваті.

«Я розумію, програміст і кулінар то кардинально різні професії і між собою не стикаються. Але в мене сталось саме так. Сидячи інколи цілими днями за монітором комп'ютера, працюючи з великими обсягами програмного коду, витрачаєш дуже багато життєвої енергії, яку під кінець робочого дня потрібно обов'язково відновлювати. А для мене свинячі рулетики на вечерю, це щось!», каже Ростислав.

 Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • Свиняче м'ясо – 500 грамів.
  • 1 головка цибулі.
  • Червоне вино – половина склянки.
  • Коров'ячий сир – 150 грамів.
  • Груша (зараз є можливість придбати в магазині) – 1-2 штуки.
  • Сіль і перець за смаком.
  • Печериці або білі гриби (останні зараз мариновані або сушені) – 300 грамів.

М'ясо потрібно промити й просушити. Потім порізати тоненько та вздовж. Гриби нарізати грубо, а цибулю дрібно і все це посмажити. На кожен кусень м’яса викладіть начинку та клаптик сиру. Загорніть його рулетиком і зв’яжіть пекарською ниткою. Деко змастіть маслом і відправте в електропіч. Перед цим пічку нагрійте до 180ºC градусів і печіть 10 хвилин. Потім кожен рулетик полити вином і повторно запікати 20 хвилин.

Читайте також: Рецепт сирних пончиків від секретарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024