Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Свинячі рулетики
Свинячі рулетики

Маневицька кулінарія: програміст Ростислав поділився рецептом приготування свинячих рулетиків

19:53 24.10.2018
767

Програміст з Маневиччини Ростислав Хук, дуже часто подорожує по Україні і під час своїх відрядженнь сам готує різноманітні страви, тому Район.Маневичі звернулися до нашого мандрівника, який поділився рецептом приготування свинячих рулетиків.

Кулінарією Ростислав цікавився з дитинства, адже в сім'ї готують мама і старша сестра. З часом почав більше приділяти уваги подробицям приготування тих чи інших страв, «експерементував» для друзів, від чого останні чим далі тим більше були у захваті.

«Я розумію, програміст і кулінар то кардинально різні професії і між собою не стикаються. Але в мене сталось саме так. Сидячи інколи цілими днями за монітором комп'ютера, працюючи з великими обсягами програмного коду, витрачаєш дуже багато життєвої енергії, яку під кінець робочого дня потрібно обов'язково відновлювати. А для мене свинячі рулетики на вечерю, це щось!» – розповідає програміст Ростислав Хук.

Отже, для приготування вам потрібні слідуючі інгрідієнти:

  • Свиняче м'ясо – 500 грамів.
  • 1 головка цибулі.
  • Червоне вино – половина склянки.
  • Коров'ячий сир – 150 грамів.
  • Груша – 1-2 штуки.
  • Сіль і перець за смаком.
  • Печериці або білі гриби – 300 грамів.

М'ясо потрібно промити і просушити. Потім порізати тоненько та вздовж. Гриби нарізати грубо а цибулю дрібно і все це посмажити. На кожен кусень м’яса викладіть начинку та клаптик сиру. Загорніть його рулетиком і зв’яжіть пекарською ниткою. Деко змастіть маслом і відправте в електропіч. Перед цим пічку нагрійте до 180ºC градусів і печіть 10 хвилин. Потім кожен рулетик полити вином і повторно запікати 20 хвилин.

Читайте також: Маневицька кулінарія: весільна кухарка поділилася рецептом сирної запіканки з макаронами.

Коментарі
20 листопада
Сьогодні
Вчора
18.11.2018
17.11.2018
16.11.2018
15.11.2018
14.11.2018
13.11.2018
12.11.2018
11.11.2018
10.11.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин