У Комарово організували школу професійної майстерності «Дитяча бібліотека: ідеї, майстерність, пошук»

26 Жовтня 2018, 08:00
Школа професійної майстерності у селі Комарове 4380 Джерело: Маневицька ЦРБ
Школа професійної майстерності у селі Комарове

На базі бібліотеки-філії села Комарове, що у Маневицькому районі, провели школу професійної майстерності «Дитяча бібліотека: ідеї,  майстерність, пошук».

Завідувач бібліотеки Тетяна Веремчук ознайомила всіх присутніх з роботою бібліотеки та розповіла про «Духовне значення книги у житті дітей».

Директор ЦБС Любов Солов'янчик висвітлила тему «Інноваційна діяльність сучасних дитячих бібліотек на підтримку дитячого  читання». Також бібліотекарі району отримали консультації: «Бібліотека як організатор сімейного читання» від завідувача методичного відділу ЦРБ Світлани Степанюк, «Бібліотека і читачі: спілкування, взаємодія, співпраця» від бібліотекаря РДБ Ніни Король, «Сучасна бібліотека – простір творчості» від бібліотекаря РДБ Алли Шуляковської.

Працівники РДБ підготували перегляд літератури та відео-презентацію «Подорож у світ сучасної дитячої літератури».   

Учасники школи обговорили різні питання і ситуації по темі на прикладі власного досвіду роботи у бібліотеці. Ознайомилися із новою та важливою інформацією, отримали відповіді на всі свої запитання.

 На завершення школи бібліотекар РДБ Алла Шуляковська провела майстер-клас по виготовленню квітки лілії у техніці орігамі.









Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024