Маневичани здобули 13 медалей на фізкультурно-оздоровчому фестивалі в Голобах

31 Жовтня 2018, 14:45
Маневичани здобули 13 медалей на фізкультурно-оздоровчому фестивалі 3609
Маневичани здобули 13 медалей на фізкультурно-оздоровчому фестивалі

У селищі Голоби провели третій у Ковельському районі фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Перемагай себе» серед осіб з інвалідністю. 

В семи видах спортивної програми змагалися близько 70 учасників з різних районів та міст Волинської області, серед яких була і команда з Маневицького району від громадської організації «Довіра».

Маневичани Наталія Шишолик, Ірина Корнійчук, Мирослава Погранічна, Рибачук Андрій, Шевчук Олександр, Дмитро Деркач та Уткін Михайло розділили між собою в загальному результаті 6 золотих, 4 срібних та 3 бронзові нагороди.

«Коли людина стає інвалідом – це не кінець життя, якщо людина активна. Бо є й здорові люди, але пасивні. Я хочу, щоб в Ковельському районі, а в нас 2600 інвалідів, щоб усі вони побачили, щоб влилися в цю сім’ю побратимів по долі», – сказав голова ГО «Добродія в дії» Володимир Кравчук.

Кожен із учасників міг спробувати свої сили в одному із 7 видів змагань: грали в бочча, стріляли з лука та пневматичної гвинтівки, змагались у баскеті, дартсі, крокеті та збиванні кеглів.

Переможців нагородили медалями і грамотами. Також всім учасникам вручили дипломи та смачні подарунки.

«Дуже дякуємо організаторам фестивалю за таке суперове проведення спортивного заходу. Голова громадської організації «Добродія в дії» Володимир Кравчук великий молодець і дуже щира душею та серцем людина, завжди до всіх підійде, привітає з перемогою, без уваги ніколи не залишає навіть тих хто не зайняв ніякі місця. У порівнянні з минулими роками, рівень проведення змаганнь дуже відчутно виріс. Ви молодці!» – прокоментував учасник ГО «Довіра» Андрій Рибачук.



1

1




1







Читайте також: Маневицькі «довірівці» взяли участь у фізкультурно-оздоровчому фестивалі «На крилах віри».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39