На Маневиччині футбольна команда району отримала перший кубок федерації

03 Листопада 2018, 10:56
ФК «Оконськ» зі здобутим трофеєм 3690 Джерело: Нова Доба
ФК «Оконськ» зі здобутим трофеєм

На стадіоні «Колос», що у селищі Маневичі, серед чотирьох  команд-лідерів першої («Підцаревичі» і «Серхів») та вищої («Сойне» Прилісне й «Оконськ») ліг чемпіонату району 2018, розіграли новий футбольний трофей – Кубок Маневицької районної федерації футболу.

У першому півфіналі зустрілися футбольні команди «Підцаревичі» та «Оконськ». Новачкам вищої ліги «Підцаревичам» не вдалося здолати срібних призерів чемпіонату і матч закінчився із рахунком 2:0 на користь «Оконська». Голами відзначились Віктор Сущ та Петро Петрук, – пише «Нова Доба».

В другому півфіналі між командами «Сойне» Прилісне та «Серхів» долю матчу визначило реалізоване на 15-ій хвилині Назаром Приходьком пенальті - 1:0.

У фіналі Кубка змагались дві найсильніші команди вищої ліги – «Оконськ» та «Сойне» Прилісне. Оконським футболістам вдалося обійти найтитулованішу цьогоріч у районі команду і завдяки двом голам (Віктор Сущ і Роман Скібіцький) з рахунком 2:0 виграли Кубок.

Обидві команди отримали від голови Маневицької районної федерації футболу Миколи Басюка та його заступника Анатолія Коніщука дипломи, а ФК «Оконськ» – ще й перший кубок федерації.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024