Рецепт паштету з грибів від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Маневицька кухарка Мирослава Погранічна, поділилася з Район.Маневичі рецептом паштету з грибів.
Грибний паштет іноді називають ікрою з грибів. Це проста в приготуванні й дуже смачна закуска, яку можна зробити з печериць, звичайних лісових грибів, а також із сушених, пише господиня.
«Смачний, ароматний і нескладний паштет з лісових грибів: боровиків, красноголовців і підберезовиків. Для цього можуть підійти навіть трохи прим'яті і поламані гриби», – пояснює Мирослава.
Читайте також: Рецепт сирних млинців від маляра-штукатура. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
- 1 кілограм моркви
- 1 кілограм цибулі
- 500 грамів соусу «Сацебелі»
- 2,5 столові ложки солі
- 3,5 столові ложки цукру
- Чорний мелений перець за смаком
- 3 літри варених грибів.
Гриби перекрутіть на м'ясорубку, моркву і цибулю теж. Далі додайте соус, цибулю, цукор та перець і перемішайте все це. На дно каструлі капніть трішки олії. Грибну суміш кладіть в каструлю і тушкуйте в духовці при температурі 180° градусів 2 години. Потім розкладіть в банки та законсервуйте.