Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Паштет з грибів від Маневицької кухарки
Паштет з грибів від Маневицької кухарки

Маневицька кулінарія: старша кухарка поділилася рецептом паштету з грибів

19:15 03.11.2018
1021

Маневицька старша кухарка мережі магазинів «Наш Край» Мирослава Погранічна, поділилася з Район.Маневичі рецептом паштету з грибів.

Грибний паштет іноді називають ікрою з грибів. Це проста в приготуванні і дуже смачна закуска, яку можна зробити з печериць, звичайних лісових грибів, а також із сушених або солоних їх варіантів, – розповідає господиня.

«Смачний, ароматний і нескладний паштет з лісових грибів: боровиків, красноголовців і підберезовиків. Для цього можуть підійти навіть трохи прим'яті і поламані гриби», – пояснює Мирослава.

Отже, для приготування вам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 1 кілограм моркви.
  • 1 кілограм цибулі.
  • 500 грамів соусу «Сацебелі».
  • 2,5 столових ложки солі.
  • 3,5 столові ложки цукру.
  • Чорний мелений перець за смаком.
  • 3 літри варених грибів.

Гриби перекрутіть на м'ясорубку, моркву і цибулю теж. Далі додайте соус, цибулю, цукор та перець і перемішайте все це. На дно каструлі капніть трішки олії. Грибну суміш кладіть в каструлю і тушкуйте в духовці при тимпературі 180° градусів 2 години. Потім розкладіть в банки і законсервуйте.

Коментарі
20 листопада
Сьогодні
Вчора
18.11.2018
17.11.2018
16.11.2018
15.11.2018
14.11.2018
13.11.2018
12.11.2018
11.11.2018
10.11.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин