Рецепт паштету з грибів від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

10 Вересня 2020, 15:00
Рецепт паштету з грибів від кухарки 52875
Рецепт паштету з грибів від кухарки

Маневицька кухарка Мирослава Погранічна, поділилася з Район.Маневичі рецептом паштету з грибів.

Грибний паштет іноді називають ікрою з грибів. Це проста в приготуванні й дуже смачна закуска, яку можна зробити з печериць, звичайних лісових грибів, а також із сушених, пише господиня.

«Смачний, ароматний і нескладний паштет з лісових грибів: боровиків, красноголовців і підберезовиків. Для цього можуть підійти навіть трохи прим'яті і поламані гриби», – пояснює Мирослава.

Читайте також: Рецепт сирних млинців від маляра-штукатура. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 1 кілограм моркви
  • 1 кілограм цибулі
  • 500 грамів соусу «Сацебелі»
  • 2,5 столові ложки солі
  • 3,5 столові ложки цукру
  • Чорний мелений перець за смаком
  • 3 літри варених грибів. 

Гриби перекрутіть на м'ясорубку, моркву і цибулю теж. Далі додайте соус, цибулю, цукор та перець і перемішайте все це. На дно каструлі капніть трішки олії. Грибну суміш кладіть в каструлю і тушкуйте в духовці при температурі 180° градусів 2 години. Потім розкладіть в банки та законсервуйте.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024