Рецепт ікри з кабачків від лінгвіста. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

17 Серпня 2020, 12:00
Маневицький лінгвіст поділився рецептом ікри з кабачків 3492
Маневицький лінгвіст поділився рецептом ікри з кабачків

Маневицький лінгвіст Володимир Шумський, поділився з Район.Маневичі рецептом приготування ікри з кабачків.

Інколи хочеться легких і ніжних закусок, при цьому простих і ситних. Щоб не витрачати дорогоцінний час на кухні, а присвятити себе відпочинку, – розповідає господар.

«Її можна намазувати на хліб, тости, робити з нею рулетики з лаваша, робити витончені канапки, подавати з м'ясними стравами, грибами, макаронами та спагетті в якості підливи або соусу», – пояснює Володимир

Читайте також: Рецепт спаржі в томатному соусі «Сацебелі» від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 3 кілограми кабачків
  • 500 грамів цибулі
  • 200 грамів томатної пасти
  • 200 грамів майонезу
  • 1 столова ложка солі
  • 100 грамів цукру
  • 3 столові ложки оцту
  • Перець за смаком.

Кабачки й цибулю перекрутіть на м'ясорубці. На дно каструлі капніть трішки олії. Обсмажте цибулю. Далі до вашого смаження додайте всі інгредієнти та тушкуйте 2 години на невеликому вогні, іноді помішуючи. В кінці розкладіть у банки та законсервуйте.

Коментарі
05 Липня 2019, 17:50
Рицепт поганий, потим буде диарея від кабачковои икри
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024