Рецепт ікри з кабачків від лінгвіста. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Маневицький лінгвіст Володимир Шумський, поділився з Район.Маневичі рецептом приготування ікри з кабачків.
Інколи хочеться легких і ніжних закусок, при цьому простих і ситних. Щоб не витрачати дорогоцінний час на кухні, а присвятити себе відпочинку, – розповідає господар.
«Її можна намазувати на хліб, тости, робити з нею рулетики з лаваша, робити витончені канапки, подавати з м'ясними стравами, грибами, макаронами та спагетті в якості підливи або соусу», – пояснює Володимир
Читайте також: Рецепт спаржі в томатному соусі «Сацебелі» від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
- 3 кілограми кабачків
- 500 грамів цибулі
- 200 грамів томатної пасти
- 200 грамів майонезу
- 1 столова ложка солі
- 100 грамів цукру
- 3 столові ложки оцту
- Перець за смаком.
Кабачки й цибулю перекрутіть на м'ясорубці. На дно каструлі капніть трішки олії. Обсмажте цибулю. Далі до вашого смаження додайте всі інгредієнти та тушкуйте 2 години на невеликому вогні, іноді помішуючи. В кінці розкладіть у банки та законсервуйте.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Коментарі