Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Маневицький лінгвіст поділився рецептом ікри з кабачків
Маневицький лінгвіст поділився рецептом ікри з кабачків

Маневицька кулінарія: лінгвіст поділився рецептом ікри з кабачків

21:00 04.11.2018
571

Маневицький лінгвіст Володимир Шумський, поділився з Район.Маневичі рецептом приготування ікри з кабачків.

Інколи хочеться легких і ніжних закусок, при цьому простих і ситних. Щоб не витрачати дорогоцінний час на кухні, а присвятити себе відпочинку, – розповідає господар.

«Її можна намазувати на хліб, тости, робити з нею рулетики з лаваша, робити витончені канапки, подавати з м'ясними стравами, грибами, макаронами та спагетті в якості підливи або соусу», – пояснює Володимир

Отже, для приготування вам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 3 кілограми кабачків.
  • 500 грамів цибулі.
  • 200 грамів томатної пасти.
  • 200 грамів майонезу.
  • 1 столова ложка солі.
  • 100 грамів цукру.
  • 3 столові ложки оцету.
  • Перець за смаком

Кабачки і цибулю перекрутіть на м'ясорубці. На дно каструлі капніть трішки олії. Обсмажте цибулю. Далі до вашого смаження додайте всі інгредієнти і тушкуйте 2 години на невеликому вогні, іноді помішуючи. В кінці розкладіть у банки та законсервуйте.

Коментарі
21 травня
Вчора
19.05.2019
18.05.2019
17.05.2019
16.05.2019
15.05.2019
14.05.2019
13.05.2019
12.05.2019
11.05.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин