Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Солянка з грибами
Солянка з грибами

Маневицька кулінарія: спортсменка поділилася рецептом приготування солянки з грибами

17:05 09.11.2018
507

Маневичанка Ірина Корнійчук, що є учасницею громадської організації «Довіра», поділилася з Район.Маневичі рецептом приготування солянки з грибами.

Бабуся Ірини готувала за допомогою цього рецепту ще близько 20 років тому. Але актуальність приготування цієї страви в її сім'ї збереглась і досі.

«Смачний та дуже легкий салат. Можна вживати як самостійно так і як гарнір. Приготувати борщ наприклад», – пояснює господиня.

Отже, для приготування нам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 5 кілограмів капусти.
  • 1,5 кілограма грибів.
  • 700 грамів моркви.
  • 500 грамів цибулі.
  • 200 або 300 грамів олії.
  • 500 грамів томатного соусу.
  • Сіль за смаком.

Нашинкуйте капусту і перетріть її з сіллю щоб вона пустила сік. Моркву натріть на тертці з великим отвором. Цибулю наріжте півкільцями а гриби невиликими шматочками. Все змішайте та покладіть у каструлю. Тушкуйте 2 години на середньому вогні. Потім розкладіть у банки та законсервуйте.

Читайте також: Маневицька кулінарія: старша кухарка поділилася рецептом паштету з грибів.

Коментарі
20 листопада
Сьогодні
Вчора
18.11.2018
17.11.2018
16.11.2018
15.11.2018
14.11.2018
13.11.2018
12.11.2018
11.11.2018
10.11.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин