Рецепт солянки з грибами від спортсменки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Маневичанка Ірина Корнійчук, що є учасницею громадської організації «Довіра», поділилася з Район.Маневичі рецептом приготування солянки з грибами.
Бабуся Ірини готувала за допомогою цього рецепту ще близько 20 років тому. Але актуальність приготування цієї страви в її сім'ї збереглась і досі.
«Смачний та дуже легкий салат. Можна вживати як самостійно так і як гарнір. Приготувати борщ наприклад», – пояснює господиня.
Читайте також: Рецепт паштету з грибів від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:
- 5 кілограмів капусти
- 1,5 кілограма грибів
- 700 грамів моркви
- 500 грамів цибулі
- 200 або 300 грамів олії
- 500 грамів томатного соусу
- Сіль за смаком.
Нашинкуйте капусту і перетріть її з сіллю, щоб вона пустила сік. Моркву натріть на тертці з великим отвором. Цибулю наріжте півкільцями, а гриби невеликими шматочками. Все змішайте та покладіть у каструлю. Тушкуйте 2 години на середньому вогні. Потім розкладіть у банки та законсервуйте.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром