Рецепт солянки з грибами від спортсменки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

12 Вересня 2020, 14:00
Солянка з грибами 3392
Солянка з грибами

Маневичанка Ірина Корнійчук, що є учасницею громадської організації «Довіра», поділилася з Район.Маневичі рецептом приготування солянки з грибами.

Бабуся Ірини готувала за допомогою цього рецепту ще близько 20 років тому. Але актуальність приготування цієї страви в її сім'ї збереглась і досі.

«Смачний та дуже легкий салат. Можна вживати як самостійно так і як гарнір. Приготувати борщ наприклад», – пояснює господиня.

Читайте також: Рецепт паштету з грибів від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • 5 кілограмів капусти
  • 1,5 кілограма грибів
  • 700 грамів моркви
  • 500 грамів цибулі
  • 200 або 300 грамів олії
  • 500 грамів томатного соусу
  • Сіль за смаком.

Нашинкуйте капусту і перетріть її з сіллю, щоб вона пустила сік. Моркву натріть на тертці з великим отвором. Цибулю наріжте півкільцями, а гриби невеликими шматочками. Все змішайте та покладіть у каструлю. Тушкуйте 2 години на середньому вогні. Потім розкладіть у банки та законсервуйте.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024