Рецепт салату із буряків і яблук від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Військовослужбовець з Маневиччини Володимир Шумський, розповів Район.Маневичі як приготувати салат із буряків і яблук.
Інколи хочеться чогось простого і домашнього, особливо коли повертаєшся на коротку відпустку до дому. На службі не один раз солдат згадує про мамин салат із буряків та яблук, який чомусь по особливому запам’ятався з дому.
«Можна вживати його як окрему страву і як гарнір до м’ясних страв. Також можна приготувати смачний червоний борщ», – пояснює військовослужбовець.
Читайте також: Рецепт сирних коржиків від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
- 1 кілограм буряків.
- 1 кілограм моркви.
- 1 кілограм цибулі.
- 600 грамів кисло-солодких яблук.
- 800 грамів помідорів.
- 0,5 стакану цукру.
- 0,5 стакану олії.
- 4 чайні ложки солі.
Буряки натріть на тертці з великими отворами, моркву і яблука теж. Цибулю наріжте півкільцями, з помідорів зніміть шкірку та наріжте шматочками. Все змішайте і покладіть в каструлю. Тушкуйте на середньому вогні 1 годину, помішуючи. Потім розкладіть у банки та законсервуйте.