Рецепт салату із буряків і яблук від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

24 Серпня 2020, 13:30
Війсковослужбовець розповів як приготувати салат із буряків і яблук 3455
Війсковослужбовець розповів як приготувати салат із буряків і яблук

Військовослужбовець з Маневиччини Володимир Шумський, розповів Район.Маневичі як приготувати салат із буряків і яблук.

Інколи хочеться чогось простого і домашнього, особливо коли повертаєшся на коротку відпустку до дому. На службі не один раз солдат згадує про мамин салат із буряків та яблук, який чомусь по особливому запам’ятався з дому.

«Можна вживати його як окрему страву і як гарнір до м’ясних страв. Також можна приготувати смачний червоний борщ», – пояснює військовослужбовець.

Читайте також: Рецепт сирних коржиків від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 1 кілограм буряків.
  • 1 кілограм моркви.
  • 1 кілограм цибулі.
  • 600 грамів кисло-солодких яблук.
  • 800 грамів помідорів.
  • 0,5 стакану цукру.
  • 0,5 стакану олії.
  • 4 чайні ложки солі. 

Буряки натріть на тертці з великими отворами, моркву і яблука теж. Цибулю наріжте півкільцями, з помідорів зніміть шкірку та наріжте шматочками. Все змішайте і покладіть в каструлю. Тушкуйте на середньому вогні 1 годину, помішуючи. Потім розкладіть у банки та законсервуйте.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024