Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Війсковослужбовець розповів як приготувати салат із буряків і яблук
Війсковослужбовець розповів як приготувати салат із буряків і яблук

Маневицька кулінарія: війсковослужбовець розповів як приготувати салат із буряків і яблук

23:55 13.11.2018
471

Війсковослужбовець з Маневиччини Володимир Шумський, розповів Район.Маневичі як приготувати салат із буряків і яблук.

Інколи хочеться чогось простого і домашнього, особливо коли повертаєся на коротку відпустку до дому. На службі не один раз згадую про мамин салат із буряків та яблук, який чомусь по особливому запам’ятався з дому, – пише Володимир.

«Можна вживати його як окрему страву і як гарнір до м’ясних страв. Також можна приготувати смачний червоний борщ», – пояснює військовослужбовець.

Отже, для приготування вам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 1 кілограм буряків.
  • 1 кілограм моркви.
  • 1 кілограм цибулі.
  • 600 грамів кисло-солодких яблук.
  • 800 грамів помідорів.
  • 0,5 стакану цукру.
  • 0,5 стакану олії.
  • 4 чайні ложки солі.

Буряки натріть на тертці з великими отворами, моркву і яблука теж. Цибулю наріжте півкільцями, з помідорів зніміть шкірку та наріжте шматочками. Все змішайте і покладіть в каструлю. Тушкуйте на середньому вогні 1 годину, помішуючи. Потім розкладіть у банки та законсервуйте.

Читайте також: Маневицька кулінарія: лінгвіст поділився рецептом ікри з кабачків.

Коментарі
15 грудня
Сьогодні
Вчора
13.12.2018
12.12.2018
11.12.2018
10.12.2018
09.12.2018
08.12.2018
07.12.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин