Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Салат з капусти
Салат з капусти

Маневицька кулінарія: електрик готує салат з капусти

20:01 14.11.2018
522

Маневицький електрик Юрій Рипюк, розповів Район.Маневичі про свою інструкцію приготування салату з капусти.

Смачна і корисна страва на осінь та зиму, являє собою овочеву суміш. Завдяки різному складу і кількості компонентів, можна отримати і різний смак самого салату, – пише Юрій.

«Крім безпосередньо капусти, до цієї страви з успіхом можна додавати і інші сезонні овочі, такі як наприклад помідори, перець та цибуля. Виходить дуже і дуже смачно та корисно, а законсервуваши можна брати з собою на роботу, так як це роблю я», – пояснює електрик.

Отже, для приготування вам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 2 кілограми капусти.
  • 1 кілограм моркви.
  • 1 кілограм болгарського перцю.
  • 1 кілограм помідорів.
  • 1 кілограм цибулі.
  • 1 склянка оцету.
  • 1 склянка олії.
  • 1 склянка цукру.
  • 2 столових ложки солі.

Капусту нашинкуйте, моркву потріть на тертці з великими отворами. Перець наріжте «соломкою». Помідори розріжте на 4 частини а цибулю півкільцями. Все це перемішайте та додайте оцет, олію, цукор та сіль. Після цього повторіть перемішування. Дайте постояти 1 годину так що би це все пустило сік. Перекладіть у каструлю і тушкуйте на середньому вогні також 1 годину, в процесі помішуючи. Розкладіть у банки та законсервуйте.

Читайте також як війсковослужбовець готує салат із буряків і яблук.

Коментарі
19 грудня
Сьогодні
Вчора
17.12.2018
16.12.2018
15.12.2018
14.12.2018
13.12.2018
12.12.2018
11.12.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин