Рецепт салату з капусти від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Військовослужбовець з Маневиччини Володимир Шумський, розповів Район.Маневичі як приготувати салат із капусти.
Смачна і корисна страва на осінь та зиму, являє собою овочеву суміш. Завдяки різному складу і кількості компонентів, можна отримати й різний смак самого салату, – пише Володимир.
Читайте також: Маневицька кулінарія: військовослужбовець розповів як приготувати салат із буряків і яблук
«Крім безпосередньо капусти, до цієї страви з успіхом можна додавати і інші сезонні овочі, такі як наприклад помідори, перець та цибуля. Виходить дуже і дуже смачно та корисно, а законсервуваши можна брати з собою на роботу, так як це роблю я», – пояснює господар.
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
- 2 кілограми капусти
- 1 кілограм моркви
- 1 кілограм болгарського перцю
- 1 кілограм помідорів
- 1 кілограм цибулі
- 1 склянка оцту
- 1 склянка олії
- 1 склянка цукру
- 2 столових ложки солі.
Капусту нашинкуйте, моркву потріть на тертці з великими отворами. Перець наріжте «соломкою». Помідори розріжте на 4 частини, а цибулю півкільцями. Все це перемішайте та додайте оцет, олію, цукор та сіль. Після цього повторіть перемішування. Дайте постояти 1 годину так що б це все пустило сік. Перекладіть у каструлю і тушкуйте на середньому вогні також 1 годину, в процесі помішуючи. Розкладіть у банки та законсервуйте.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром