Рецепт салату з капусти від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

08 Серпня 2020, 15:00
Салат з капусти 3959
Салат з капусти

Військовослужбовець з Маневиччини Володимир Шумський, розповів Район.Маневичі як приготувати салат із капусти.

Смачна і корисна страва на осінь та зиму, являє собою овочеву суміш. Завдяки різному складу і кількості компонентів, можна отримати й різний смак самого салату, – пише Володимир.

Читайте також: Маневицька кулінарія: військовослужбовець розповів як приготувати салат із буряків і яблук

«Крім безпосередньо капусти, до цієї страви з успіхом можна додавати і інші сезонні овочі, такі як наприклад помідори, перець та цибуля. Виходить дуже і дуже смачно та корисно, а законсервуваши можна брати з собою на роботу, так як це роблю я», – пояснює господар.

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 2 кілограми капусти
  • 1 кілограм моркви
  • 1 кілограм болгарського перцю
  • 1 кілограм помідорів
  • 1 кілограм цибулі
  • 1 склянка оцту
  • 1 склянка олії
  • 1 склянка цукру
  • 2 столових ложки солі.

Капусту нашинкуйте, моркву потріть на тертці з великими отворами. Перець наріжте «соломкою». Помідори розріжте на 4 частини, а цибулю півкільцями. Все це перемішайте та додайте оцет, олію, цукор та сіль. Після цього повторіть перемішування. Дайте постояти 1 годину так що б це все пустило сік. Перекладіть у каструлю і тушкуйте на середньому вогні також 1 годину, в процесі помішуючи. Розкладіть у банки та законсервуйте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024