«Маневицьке ліове господарство» реалізовує паливні дрова для населення

15 Листопада 2018, 14:15
«Маневицьке ліове господарство» реалізовує паливні дрова для населення 2842
«Маневицьке ліове господарство» реалізовує паливні дрова для населення

У державному підприємстві «Маневицьке ліове господарство» розпочали реалізацію паливних дров для населення, підприємств, установ та організацій.

Такі заходи проводять безпосередньо в лісництвах, що розташовані та здійснюють господарську діяльність на території проживання громадян із потребами в паливній деревині. В конторі видають наряд на відпуск деревини.

Оплату проводять згідно прейскуранту в касу лісництва, або в найближчому відділенні банку, який обслуговує зазначене лісництво. Реалізаційна ціна дров складає 180 гривень за 1 кубічний метр для хвойних та м’ягколистяних порід, 198 гривень за 1 кубічний метр для твердолистяних порід (із врахуванням податку на додану вартість). Оплата має бути проведена в день відпуску паливних дров.

Документ, який засвідчує законність придбання деревини, є товарно-транспортна накладна (форма ТТН-ліс). Вона видається окремо на кожну одиницю транспорту. Стандартною довжиною дров для реалізації їх населенню є колоди, довжиною до 1 метра. На партію дров, яку придбав покупець, прибивається одна бирка.

Заготівлю та доставку здійснює власними силами сам покупець.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024