Рецепт салату з грибів та моркви від маневичанки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Маневичанка Ганна Рибачук, яка проживає на вулиці хутір Лоше, розповіла Район.Маневичі про процес приготування салату з грибів та моркви.
Грибний сезон на хуторі це не просто прогулянка в ліс, трофеї «тихого полювання» можна знайти навіть під хатою. Коли вони збираються в холодильнику у великій кількості, крім грибних супів та сушіння в печі, можна ще готувати дуже смачні салати.
«Оригінальний та дуже смачний, для любителів грибів буде головною стравою на столі серед всіх інших. А головне, салат дуже простий у приготуванні», – пояснює Ганна.
Читайте також: як електрик готує салат з капусти.
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
- 1 кілограм грибів
- 1 кілограм цибулі
- 1 кілограм моркви
- 1,5 кілограма помідорів
- 2 або 3 столові ложки олії
- 2 столові ложки оцту
- 2 лаврових листки
- 50 грамів солі
- 150 грамів цукру.
Гриби відваріть та після цього поріжте маленькими шматочками, цибулю півкільцями. Моркву натріть на тертці. З помідорів зніміть шкірку та також наріжте шматочками. В каструлі прогрійте олію та легенько просмажте в ній цибулю. Додайте всі інші інгредієнти та тушкуйте півтори години на середньому вогні, інколи помішуючи. Розкладіть у банки та законсервуйте.
Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram і дізнавайтесь новини району одні з перших
Коментарі