Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Салат з грибів та моркви
Салат з грибів та моркви

Рецепт салату з грибів та моркви від маневичанки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

16:00 28.07.2020
1985

Маневичанка Ганна Рибачук, яка проживає на вулиці хутір Лоше, розповіла Район.Маневичі про процес приготування салату з грибів та моркви.

Грибний сезон на хуторі це не просто прогулянка в ліс, трофеї «тихого полювання» можна знайти навіть під хатою. Коли вони збираються в холодильнику у великій кількості, крім грибних супів та сушіння в печі, можна ще готувати дуже смачні салати.

«Оригінальний та дуже смачний, для любителів грибів буде головною стравою на столі серед всіх інших. А головне, салат дуже простий у приготуванні», – пояснює Ганна.

Читайте також: як електрик готує салат з капусти.

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 1 кілограм грибів
  • 1 кілограм цибулі
  • 1 кілограм моркви
  • 1,5 кілограма помідорів
  • 2 або 3 столові ложки олії
  • 2 столові ложки оцту
  • 2 лаврових листки
  • 50 грамів солі
  • 150 грамів цукру.

Гриби відваріть та після цього поріжте маленькими шматочками, цибулю півкільцями. Моркву натріть на тертці. З помідорів зніміть шкірку та також наріжте шматочками. В каструлі прогрійте олію та легенько просмажте в ній цибулю. Додайте всі інші інгредієнти та тушкуйте півтори години на середньому вогні, інколи помішуючи. Розкладіть у банки та законсервуйте.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram і дізнавайтесь новини району одні з перших

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі

Ольга Гулаг

13:32 08.12.2018

Дивно я завжди думала що Олії потрібно більше.

10 серпня
Вчора
08.08.2020
07.08.2020
06.08.2020
05.08.2020
04.08.2020
03.08.2020
02.08.2020
01.08.2020