ФЦ «Ковель-Волинь» переміг ФК «Стир» з Маневиччини. ВІДЕО

18 Листопада 2018, 20:57
ФЦ «Ковель-Волинь» переміг ФК «Стир» з Маневиччини 3046
ФЦ «Ковель-Волинь» переміг ФК «Стир» з Маневиччини

В 11-му турі Чемпіонату Волині з футболу ФЦ «Ковель-Волинь» на домашньому стадіоні приймав «cтарого знайомого» ФК «Стир» із Старого Чорторийську, який у фіналі Суперкубка 2016 року сенсаційно переграв ковельчан.

Господарі поля доволі потужно розпочали перший тайм, і вже на 2-ій хвилині Роман Кузьмич завдяки вдалій комбінації відкрив рахунок у матчі. Маневичани теж не давали «замерзнути» голкіперу «червоних» Дмитру Дувакіну контратаками та «стандартами», – повідомляє kovel.tv.

Ковельські футболісти впевнено контролювали м'яч, який на 17-ій хвилині вдруге опинився у воротах гостей. Подвоїв перевагу Юрій Дручик

Однак, через 9 хвилин «Стир» провів вдалу атаку, внаслідок якої 17-річний Владислав Шулипа скоротив відставання у рахунку.

Ковельчани продовжували тиснути на ворота гостей і на 31-ій хвилині Андрій Заліпа реалізував подачу з кутового. На перерву команди пішли з рахунком 3:1.

У другому таймі малюнок гри особливо не змінився. Підопічні Юрія Романчука продовжили домінувати на полі. На 59-ій хвилині матчу Андрій Заліпа вийшов на «рандеву» з голкіпером гостей та оформив «дубль».

Під кінець матчу ковельчани дещо розслабились, внаслідок чого на 79-ій хвилині Владислав Шулипа вдало замкнув передачу з флангу та забив свій другий м'яч.

Після пропущеного голу господарі поля активізувались та довели гру до переможного рахунку 4:2.

Наразі ФЦ «Ковель-Волинь» набрав 21 очко та залишився на 4 місці у турнірній таблиці чемпіонату області, у якій лідирують одночасно (31 очко) дві луцькі команди «Вотранс» і «ЛСТМ№536».

Наступну гру ковельчани проведуть у Ківерцях проти місцевого «Колосу».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024