Рецепт «Королівського салату» від пенсіонера. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

28 Лютого 2021, 16:00
Королівський салат 6834
Королівський салат

Пенсіонер з Маневицького району Генадій Герасимович у свої 79 років навчився сам готувати «Королівський салат», рецептом якого поділився з Район.Маневичі.

Цей кулінарний шедевр не з дешевих, але його багатий і насичений смак цього вартий. До складу страви входять інгредієнти, які доповнюють один одного, залишаючи після себе чудовий посмак, який надовго відкладеться в пам'яті, – пише господар.

«Що стосується оформлення салату, то за правилами кулінарії, він прикрашається зеленню і продуктами, що входять до складу. Але в домашніх умовах основне правило – ваша фантазія і винахідливість», – пояснює пенсіонер.

Читайте також: Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • 4 курячих яйця
  • 1 велике яблуко
  • 150 грамів голландського сиру
  • 100 грамів вершкового масла
  • 300 грамів крабових паличок
  • 1 велика цибулина
  • 300 грамів майонезу.

Цибулю наріжте півкільцями та замаринуйте її (залийте кип'яченою водою і додайте 1 столову ложку цукру та оцту). Після маринування цибулі, відцідіть її й викладіть на тарілку. Яєчні білки наріжте соломкою та теж положіть в тарілку до цибулі.  Змастіть це все майонезом. Натріть сир на тертці з великими отворами та масло теж, все це покладіть знову до цибулі. Змастіть все це повторно майонезом.

Наріжте крабові палички соломкою, покладіть до всього попередньо викладеного в тарілку. Яблуко потріть на тертці також з великими отворами та покладіть до всього вище написаного в тарілку. Змастіть останній раз майонезом і прикрасьте подрібненими жовтками. Салат не солиться і не перчиться. Щоб яблука не потемніли, окропіть їх лимонним соком.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024