Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Сирні млинці
Сирні млинці

Маневицька кулінарія: маляр-штукатур поділився рецептом сирних млинців

17:10 02.12.2018
532

Маневичанин Іван Романовський, який працює муляром-штукатуром, розповів Район.Маневичі як приготувати сирні млинці.

Млинці вміє готувати практично кожен. Поряд із традиційним способом приготування млинців існують і інші варіанти. Іван пропонує спробувати незвичайний рецепт – сирні млинці із зеленню, рецепт приготування яких описаний нижче, подаються як до святкового стола, так і просто на сніданок.

«Млинці, які дуже легко готуються і дуже швидко з’їдаються. Їх можна вживати навіть без начинки – вони все одно смачні. Уявіть собі тоді, які вони з начинкою!» – коментує господар.

Отже, для приготування нам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 1 склянка муки.
  • 1,5 склянки молока.
  • 150 грамів твердого сиру.
  • Петрушки за смаком.
  • 1 чайна ложка соди.
  • 1 чайна ложка солі.
  • 1 столова ложка цукру.
  • 1 столова ложка рослинного масла.
  • 50 грамів вершкового масла.
  • 1 зубчик часнику.
  • 2 або 3 курячих яйця.

Яйця змішайте з цукром та додайте молоко. Потім розтоплене вершкове масло додайте в рослинне та все це змішайте з яйцями, цукром та молоком. В кінці додайте часник, соду, сіль і петрушку за смаком. Це все розмішайте з мукою. Печіть млинці поки не закінчиться тісто.

Читайте також як маневицький рибак готує домашню сардину.

Коментарі
23 лютого
Вчора
21.02.2019
20.02.2019
19.02.2019
18.02.2019
17.02.2019
16.02.2019
15.02.2019
14.02.2019
13.02.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин