Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Сирні млинці
Сирні млинці

Маневицька кулінарія: маляр-штукатур поділився рецептом сирних млинців

17:10 02.12.2018
411

Маневичанин Іван Романовський, який працює муляром-штукатуром, розповів Район.Маневичі як приготувати сирні млинці.

Млинці вміє готувати практично кожен. Поряд із традиційним способом приготування млинців існують і інші варіанти. Іван пропонує спробувати незвичайний рецепт – сирні млинці із зеленню, рецепт приготування яких описаний нижче, подаються як до святкового стола, так і просто на сніданок.

«Млинці, які дуже легко готуються і дуже швидко з’їдаються. Їх можна вживати навіть без начинки – вони все одно смачні. Уявіть собі тоді, які вони з начинкою!» – коментує господар.

Отже, для приготування нам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 1 склянка муки.
  • 1,5 склянки молока.
  • 150 грамів твердого сиру.
  • Петрушки за смаком.
  • 1 чайна ложка соди.
  • 1 чайна ложка солі.
  • 1 столова ложка цукру.
  • 1 столова ложка рослинного масла.
  • 50 грамів вершкового масла.
  • 1 зубчик часнику.
  • 2 або 3 курячих яйця.

Яйця змішайте з цукром та додайте молоко. Потім розтоплене вершкове масло додайте в рослинне та все це змішайте з яйцями, цукром та молоком. В кінці додайте часник, соду, сіль і петрушку за смаком. Це все розмішайте з мукою. Печіть млинці поки не закінчиться тісто.

Читайте також як маневицький рибак готує домашню сардину.

Коментарі
16 грудня
Сьогодні
Вчора
14.12.2018
13.12.2018
12.12.2018
11.12.2018
10.12.2018
09.12.2018
08.12.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин