Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Домашні сирники
Домашні сирники

Маневицька кулінарія: лучниця розповіла як приготувати домашні сирники

16:55 12.11.2019
1798

Лучниця, переможниця обласних змаганнь, учасниця маневицької громадської організації «Довіра» Ірина Корнійчук, розповіла Район.Маневичі як приготувати домашні сирники в електричній пічці.

Рецепт сирників можна знайти в будь-якій кулінарній книзі, але один з плюсів цієї страви – це можливість варіювати стандартний набір інгредієнтів і створювати щось нове, – пише господиня.

«Сирники з родзинками, брусницею, картоплею, висівками, яблуками і сухофруктами, сирники в духовці і на сковороді, кубанські, класичні та дієтичні – все це численні варіації однієї і тієї ж страви. Вибір за вами!» – каже Ірина.

Отже, для приготування нам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 200 грамів творогу.
  • 10 грамів ваніліну.
  • 3 столові ложки цукру.
  • 5 столових ложок сметани.
  • 2 курячих яйця.
  • 3 столові ложки манної каші.
  • 2 столові ложки вершкового масла.
  • 1 чайна ложка соди погашена оцетом.

Змішайте цукор і творог, потім ванілін та яйця. Додайте манку, масло та сметану і соду. Все гарно перемішайте міксером. Розкладіть у формочки та випікайте 20-30 хвилин в пічці при температурі 180-200 °C градусів. Після випікання посипте цукровою пудрою.

Читайте також як маляр-штукатур готує сирні млинці.

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі

Читач

10:51 09.03.2019

А що таке "творог"?

6 грудня
Сьогодні
Вчора
04.12.2019
03.12.2019
02.12.2019
01.12.2019
30.11.2019
29.11.2019
28.11.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин