Рецепт сирників від лучниці. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Лучниця, переможниця обласних змагань, учасниця маневицької громадської організації «Довіра» Ірина Корнійчук, розповіла Район.Маневичі як приготувати домашні сирники в електричній пічці.
Рецепт сирників можна знайти в будь-якій кулінарній книзі, але один з плюсів цієї страви – це можливість варіювати стандартний набір інгредієнтів і створювати щось нове, – пише господиня.
Читайте також: Рецепт налисників з капустою від військового. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Сирники з родзинками, брусницею, картоплею, висівками, яблуками й сухофруктами, сирники в духовці та на сковороді, кубанські, класичні та дієтичні – все це численні варіації однієї й тієї ж страви.
Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:
- 200 грамів сиру кисломолочного
- 10 грамів ваніліну
- 3 столові ложки цукру
- 5 столових ложок сметани
- 2 курячих яйця
- 3 столові ложки манної каші
- 2 столові ложки вершкового масла
- 1 чайна ложка соди погашена оцтом.
Змішайте цукор і сир, потім ванілін та яйця. Додайте манку, масло та сметану і соду. Все перемішайте міксером. Розкладіть у формочки та випікайте 20-30 хвилин в пічці при температурі 180-200 °C градусів. Після випікання посипте цукровою пудрою.