Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Салат «Гранатовий браслет»
Салат «Гранатовий браслет»

Маневицька кулінарія: волонтерка готує салат «Гранатовий браслет»

12:38 13.03.2019
852

Маневицька волонтерка та учасниця громадської організації «Довіра» Мирослава Погранічна, розповіла Район.Маневичі як приготувати салат «Гранатовий браслет».

Не існує будь-якого «канонічного», класичного рецепта гранатового салату. Традиційно його викладають у формі браслета, кільця або серця, – пише господиня.

«Звичайно, в такому романтичному блюді і мови не могло йти про якусь солону рибу неблагородного походження, зате присутні різні овочі, зерна граната. Деякі любителі незвичайних поєднань додають в нього горіхи, чорнослив та яблука», – каже Мирослава.

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • 300 грамів шампіньйонів.
  • 1 цибулина.
  • 3 відварені картоплини.
  • 2 середньої величини яблука.
  • 300 грамів (пісного) майонезу для заправки.
  • Сіль та перець за смаком.
  • 1 гранат, для прикраси.

Наріжте півкільцями цибулю та підсмажте разом з шампіньйонами. Відваріть картоплю і натріть на тертці разом з яблуками. Викладіть все шарами, на самому початку шампіньйони з цибулею, далі картоплю і шари всі змазуйте майонезом. В кінці покладіть яблуко. Зверху знову змажте майонезом та прикрасьте гранатом.

Читайте також як маневицька лучниця готує домашні сирники.

Коментарі
27 березня
Вчора
25.03.2019
24.03.2019
23.03.2019
22.03.2019
21.03.2019
20.03.2019
19.03.2019
18.03.2019
17.03.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин