У Луцьку стартував West Media Forum 2018

15 Грудня 2018, 11:45
Стартував форум 1135
Стартував форум

В обласному центрі Волині розпочали третій West Media Forum, який проходитиме в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

Чимало охочих прийшли 15 грудня послухати відомих медійників з України.

Директорка бізнес-академії PMBA Тетяна Репницька на початку зазначила, що такого Музею ніде в Україні немає і порадила учасникам форуму пройтися просторами музею в перерві.

Репницька подякувала партнерам медіа-форуму Softwest Group, команді бізнес-академії, за просування, підтримку та рекомендації подякувала інформпартнерам: холдингу «CID MEDIA GROUP», інформаційному партнеру журналу «Український тиждень» та ГО «Інтерньюз-Україна».

«Раді вас сьогодні бачити. Ми маємо чудову можливість поспілкуватися про наші професійні дані, про те, що нас турбує та радує. Сьогодні ми маємо класний список людей, які приїхали поділитися з нами своїм досвідом, міркуваннями, ідеями, які ми зможемо використовувати в своїй роботі», – зазначила керівниця мережі гіперлокальних видань Район.in.ua та співорганізаторка медіа-форуму Наталія Пахайчук.

West Media Forum 2018 модерує журналіст, медіа-експерт і викладач Сергій Штрухецький.  За словами Наталії Пахайчук, Сергій Штрухецький взяв сьогодні в руки подію, модерує її і буде леліяти, обрубувати, а, можливо, підкидати дров у вогнище гарячих дискусій, і побажала гарної всім роботи.

«В мене сьогодні така роль, дивитися на годинник, поки ви всі дискутуєте, і перебивати спікерів. Але так не буде, адже старатимемося дотримуватися графіку», – зауважив Штрухецький.

Розпочав форум журналіст та політичний оглядач Остап Дроздов, який розповів про сучасну журналістику без стандартів. Редакторка та телевізійна продюсера Тетяна Пушнова розповіла про аудиторію нішевого медіа: як написати її портрет і не помилитися. А керівниця гіперлокальних видань  Район.in.ua  Наталія Пахайчук розповіла, де шукати журналістів для видань.  

Читайте також: Опублікували програму West Media Forum 2018

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024