Голова Маневицької РДА розповів про результати своєї роботи за 4 роки

25 Січня 2019, 09:00
Андрій Линдюк 3172
Андрій Линдюк

Голова райдержадміністрації Маневиччини Андрій Линдюк розповів про результати своєї роботи за 4 роки. 

Очільник району згадав про створення ЦНАП, зміни в освіті району, оновлення матеріально-технічного забезпечення медицини, районні програми соцзахисту та підтримки АПК, виграний європейський проект по дорозі і проект по ДФРРу, оновлення районних установ в Маневичах, нові творчі заходи, фестивалі та інше. Про це районний керівник написав на своїй сторінці у Facebook.

Також голова подякував тим людям, які цих 4 роки конструктивно його критикували.

«4 роки тому, десь в цій порі, на офіційному сайті Президента України було опубліковано Розпорядження про моє призначення. Час пролетів дуже швидко. Але цей час був насичений різними подіями. Чи все реалізував, що хотів? Звичайно, що ні. Та все ж є чимало того, чим горджусь. Це і ЦНАП, і зміни в освіті району, і суттєве оновлення матеріально-технічного забезпечення медицини, і районні програми соцзахисту та підтримки АПК, і виграний європейський проект по дорозі і проект по ДФРРу, і оновлення районних установ в Маневичах, і нові творчі заходи, фестивалі і ще багато-багато чого іншого. І все ж, маємо ще чимало завдань над якими працюємо і які варто вирішити.
Дякую кожному, хто ці 4 роки конструктивно критикував. Дякую і тим, що з першого дня мене підтримували. Дякую і тим, які згодом зрозуміли мою філософію і тільки зараз долучаються до моєї команди однодумців. Дякую найріднішим за підтримку і прошу вибачення, що через мене вони багато переживають і змушені чути всяку брехню. Дякую Президенту України Петру Порошенку, головам ОДА Володимиру Гунчику і Олександру Савченку за довіру і підтримку в реалізації добрих справ для Маневиччини. Прошу вибачення в кожного, кого образив своїми діями. Повірте, навіть якщо таке сталось, то я це точно не робив зі зла, просто іноді по-іншому не можна було!(
Отже, дорогі ФБ-друзі, шановна моя командо, рідні Маневичани, переходимо у новий рік роботи. Планів чимало, отже роботи буде багато. А ми точно з усім справимось і Маневиччина й надалі буде позитивно змінюватись. Впевнений – нам усе під силу!» – прокоментував Андрій Линдюк.

 

Андрій Линдюк
Андрій Линдюк

Читайте також: Маневицькі рятувальники показали підсумки своєї роботи за 2018 рік.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024