На Маневиччині перевірили умови проживання та утримання дітей-сиріт

25 Січня 2019, 11:15
На Маневиччині перевірили умови проживання та утримання дітей-сиріт 1762
На Маневиччині перевірили умови проживання та утримання дітей-сиріт

На Маневиччині перевірили житлово-побутові умови проживання та утримання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які проживають в сім’ях, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків, проведення профілактичної роботи з дітьми, які без вагомих причин, тривалий час не відвідують навчальні заклади.

Працівники служби у справах дітей провели профілактичний рейд на території сіл Оконськ, Граддя, Розничі, Старосілля та селища Колки.

Під час виїзду обстежили умови проживання 14 дітей вищезгаданої категорії. З усіма батьками провели профілактично-роз’яснювальні роботи щодо належного виконання батьківських обов’язків, попередили про правову відповідальність, згідно чинного законодавства, роз’яснили покарання згідно статті 184 Кодексу України про адміністративні порушення за ухиляння батьків від виконання обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх осіб.

Також провели профілактичні роботи з учнями Колківського ВПУ, які систематично порушують дисципліну в училищі під час навчання та проживання у гуртожитку закладу. Дітям роз’яснили законодавство щодо відповідальності за протиправну поведінку та попередили про дотримання внутрішнього розпорядку у гуртожитку згідно правил.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024