На Маневичинні перевіряли, наскільки добросовісно батьки виконують свої обов'язки

02 Лютого 2019, 12:00
На Маневичинні перевіряли, наскільки добросовісно батьки виконують свої обов'язки 1600
На Маневичинні перевіряли, наскільки добросовісно батьки виконують свої обов'язки

В зимовий період на Маневиччині стали частіше робити рейди по сім”ях, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов”язків, не створюють належних умов для проживання, навчання та розвитку дітей. 

Працівники служби у справах дітей спільно з центром соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді на території Великоведмезької, Цмінівської, Куклинської, Будківської, Куликовичівської сільських рад та Колківської громади обстежили умови проживання 24 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та 7 дітей, позбавлених батьківськоого піклування, які виховуються в опікунських сім”ях, – інформує служба у справах дітей Маневицької райдержадмінстрації.

В першу чергу увага звернули на наявність палива, продуктів харчування, забезпеченість дітей теплим одягом і взуттям.  З усіма батьками провели профілактично-роз’яснювальні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, попередили про правову відповідальність, згідно чинного законодавства.

За результатами обстежень 4 батьків попередили про адміністративну відповідальність, на 2 батьків надіслали клопотання на Маневицький ВП ГУНП про притягнення до відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні порушення.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024